Rihanna

Alla har vi nog en inspirationskälla vare sig det gäller mode eller annat. Rihanna är en person/kändis som jag ofta inspireras av i klädväg, frisyrer och smycken. Hon har en helt fantastisk stil. Modemedveten och vågad. Vem är eran källa till inspiration?





Silverhjärtan

Jag älskar smycken! Speciellt smycken i söta former som tex som här, hjärtan. På hemsidan kyssjohanna.se finns dessa söta hjärtsmyckena att köpa. På Bilden nedan ser ni några favoriter på hjärtan i silver. Gå in och kika vet jag, det finns massor med fint!





SCORETT

Tidigare funderade jag på varför Scoretts hemsida låg nere och nu vet jag svaret. Dom har gjort om sidan fullständigt och nu behöver man bara klicka på skorna för större, bättre bild. Det enda som fattas nu är att man ska kunna shoppa online. Inte då det spelar någon roll för mig då det finns en Scorettbutik i min stad.

Klicka här för att komma till Scoretts hemsida.




Tusan!

Jag vet att jag redan har bloggat om dom här skorna men jag har verkligen fastnat för dom. Jag har kollat in dom på hemsidan länge och idag såg jag att dom har utgått i lagret. Tusan! Har varit osäker då vädret har börjat bli kallare och detta är lite mer av en sommarsko.






The Hills

Jag har suttit och kollat på The Hills Weekend Break på MTV hela morgonen. Det är gamla avsnitt men det är lika bra för det. Det är mycket inspiration i klädväg och allt drama gör det så roligt. Så, nu vet ni vad min morgon har bestått av!





Sweet look

Örhängena i den här önskeoutfiten har jag personligen och dom är så himla söta. Väskan tycker jag är riktigt snygg och fräsch.. Ja, allt är såklart snyggt enligt mig! Men vad tycker ni?





Kanye West Ft. Jay-Z & Swizz Beatz – Power (Remix)

Slänger in en låt så här på kvällskvisten. Enjoy!




Bloglovin´

Nu finns även jag & min blogg med på Bloglovin. Klicka på länken nedan om ni vill följa mig och min blogg:
Follow my blog with bloglovin





Ti Amo

Här är ännu ett pat skor som finns med i min skosamling. Dessa skor kommer också från Scorett och då jag köpte dom kostade dom 750 kr. Jag har även dessa i färgen silver och dom kostade 599 kr. Så min gissning är att även de svarta har sänkts i pris nu så passa på!


Skorna är av märket Ti Amo och finns att köpa i Scoretts butiker. Är det någon som vet varför Scoretts hemsida är nere?




Juliette knitted cardigan

Dessa koftor diskuteras det hejvilt om i bloggvärlden. Själv har jag den beiga och tycker mycket om den. För mig är koftorna ett solklart höstplagg. Vad tycker ni?

Finns att köpa här för 249 kr.



Halsband med vingar

Någon komenterade anonymt och frågade var halsbandet i senaste Önske outfiten finns att köpa.

Halsbandet på bilden är av märket Ti Amo och finns att köpa på Scorett för ynka 169:-.






 


Grönt är skönt!

Jag verkligen älskar skorna och väskan i den här outfiten. Och för att inte tala om halsbandet! Ojojoj, så himla snyggt!





Svarta canvas med nitar

Dom här skorna har jag personligen gått runt i hela sommaren. Dom är riktigt sköna samtidigt som dom är snygga med nit detaljerna osv.

Skorna är från Scorett och kostade tidigare 599:- men om jag minns rätt går dom bara på 299:- nu!




M.I.A. Ft. Jay-Z – XXXO (Remix)

Tycker den här remixen med Jay-Z är bättre än orginalet. Vad tycker ni? Hur skön som helst om ni frågar mig.





Stephanie Meyer


Jag hittade dom här böckerna på CDON och funderar på att beställa dom. Jag älskar Twilightfilmerna så jag vet att jag kommer tycka om böckerna minst lika mycket. För 225kr (frakten inräknad) kan dom bli mina. Vad säger ni, ska jag slå till?

För att komma till böckerna ovan klicka på boktitelns länk här nedan:
Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta & Så länge vi båda andas.





L'Oréal Pure Zone

Idag har jag varit på jakt efter denna produkt.  En ansiktisrengöring och ett ansiktsvatten. Det var inte det lättaste kan jag säga då denna produkt har utgått i alla lager och tillverkas inte längre. Jag har använt dessa i flera år och varit fullkomligt nöjd. Gissa hur jag känner mig nu?

Fick tillslut tag på den sista ansiktsrengöringen kvar i hela stan och ett ansiktsvatten. Behöver fleeer!




Serious look

En seriösare outfit med skjorta och portfölj toppat med Converse, ljusa slitna jeans och söta smycken. Släng upp håret i en slarvig knut och på med några snygga glasögon så är detta en fulländad outfit.






Biasia

Dom här skoran har jag kollat på lääänge. Jag har redan den här modellen i vitt. Dom hade jag då jag tog studenten. Trots en klack på 16 cm är dom väldigt lätta att gå i. Dom känns väldigt lätta om man jämför med andra kilklackar.

Skorna finns att köpa här för 349:-




paus

I helgen har jag varit bortrest och då har bloggen fått lida litegrand. Jag kom hem idag med nya tag och nu drar vi igång igen.




CONVERSE ALL STAR BIG STAR

Tidigare publicerade jag ett inlägg om ett par nyinköpta Converse med USAs flagga som motiv. Här finns ett alternativ för er som vill ha liknande skor.

Skorna finns att köpa här för 799 kr.




Diggy Simmons - Thinkin' Bout U

Brukar någon utav er se Run´s House på MTV? Jag ser det hela tiden och jag älskar det. Det här är iallafall en låt av mellersta pojken Diggy.





P!NK

Än är inte hösten här så passa på att njuta så länge ni kan. Kanske till och med i denna snygga sommar-outfit?





Gott kaffe!







Qupid Luxe Priya Embellished Chain Pump

Ni märker kanske hur mycket jag älskar skor? Skor är min passion. Dessa klackar hittade jag på Urban Ogs hemsida. Jag funderar starkt på att klicka hem dom.

Klicka här för att komma till skorna.




Converse Chuck Taylor USA

Dom här skorna har just blivit mina. Jag budade på dom på Tradera och mitt bud blev det vinnande. Jag tycker att dom är riktigt tuffa och längtar tills dom kommer. Jag kan knappt bärga mig!





Travie McCoy – That’s Not Cool

Här har ni dagens låt! Idag är det en riktigt, riktigt skön låt med Travie McCoy som gäller. Själv fastnade jag första gången jag hörde den.





Ready for school?

En stilren outfit som funkar till det allra flesta tillfällen. Snart drar skolan igång igen för många utav er och är inte detta den ultimata skol-looken, så säg?





Parfym tips!

Här listar jag mina tre absoluta favorit parfymer. Dom doftar underbart!

1 Jean Paul Gaultier
2 Naomi Campbell Sunset
3 Diesel Fuel for life



Ombloggade Jump ins

På OnePiece´s hemsida finns dessa Jump ins i flera olika färger, former och mönster. Jag själv har funderat på den gråa ett tag men inte riktigt bestämt mig ännu.

Klicka här för att komma till hemsidan.




Tuffa platåer med korsremmar och snygga nitar

Jag är fortfarande inne på att köpa fler färgade skor och dom här klackarna från Have2have föll mig direkt i smaken.

För er som är sugna finns dom att köpa här för 498:-




Mike Posner - Another Love Song

Börjar dagen med att slänga upp en låt! Helt underbar om ni frågar mig. Enjoy!





Beige/sand

För er som kanske inte gillar att klä er i svart from head to toe så finns den första önske outfiten jag publicerade även i beige/sand. Enligt mig är den absolut lika snygg som den första, vad tycker ni?




MARBLE SPARKLING PUMPS, 299:-

Som jag nämnde tidigare är mestadels av mina kläder svarta. Detta gäller även skor. Jag är riktigt sugen på att prova något nytt så varför inte börja med dessa sockersöta pumps från Nelly Shoes?

Klicka här för att komma till skorna.




För tomheten växer i dig

Tänk om jag borrar ett hål,
så ditt inre rinner ut.
Ditt helvete,
då blir du jävligt tom.




Twista feat. Chris Brown - Make A Movie

Låten är så pass ny att det tyvärr inte finns någon video till den ännu. Den är riktigt skön, så lyssna och njut!



 


Önske outfit

Black is the new white.. Finns det någon snyggare färg än svart när det kommer till kläder? Mina garderober består upp till 90% av svarta kläder. Det är snyggt och bekvämt, svart är IT!




 


Anonym

Av många anledningar väljer jag att vara anonym. Mest för min egen skull men även för att kunna vara så öppen och ärlig som möjligt i denna blogg. Jag hoppas att ni kan respektera mitt val.





RSS 2.0